logo

 

IŠČETE KAJ ZDRAVEGA IN DRUGAČNEGA?

 

V ponudbi vrtnarije Zeleni Zmaj najdete jagodičevje, sadno drevje in nekatere druge, manj znane zdravilne rastline. Zlasti jagodičevje vzgajamo sami, kar zagotavlja, da so rastline odporne in prilagojene na naše podnebje.

 

Nimate izkušenj z vzgojo rastlin? Nimate vrta, ampak le balkon ali teraso? Prednost rastlin v naši ponudbi je, da je sajenje in vzgoja nezahtevna in primerna tudi za tise, ki imate manj časa. Z veseljem vam svetujemo, kako skrbeti za rastline, ter katero rastlino izbrati glede na velikost vašega vrta, balkona ali terase. 

 

Kontakt: luka.kuznik@gmail.com ali Luka:  051 -344 - 033  (vsak dan od 8:00 - 20:00)

 

tel: 051-344-033 , univ.dipl.inž.agr. Luka Kužnik

 

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Kje smo?

 

Naše sadike se nahajajo v neokrnjeni naravi Bele krajine.
Naročilo: Rastline lahko naročite ali rezervirate preko spletnih obrazcev, po mailu ali po telefonu.

 

Prevzem

 

V času od marca do maja smo prisotni na številnih sejmih (Flora, Ekofest, Oskrbovalnica, Bio dan) ter na stojnici pred City parkom v Ljubljani. Preverite objavo na naslovni strani.

  • večino rastlin lahko pošljemo po pošti oz. dostavni službi GLS
  • prevzem v Beli krajini je možen po predhodni najavi - pokličite Luka: 051 344 033

 

Kdo smo?

 

Luka Kužnik, agronom, strokovni sodelavec Kluba Gaia in vodja eksotične vrtnarije Zelni Zmaj. Doštudiral je agronomijo na Biotehniški fakulteti v Ljubljani smer sadjarstvo, fitomedicina. Diplomiral je z odliko na temo biotičnega varstva rastlin. Po študiju se je zaposlil v kmetijski apoteki kot odgovorna oseba za prodajo fitofarmacevtskih sredstev. Kasneje se je odločil za samostojno pot in ustanovil eksotično vrtnarijo, kjer ponujajo sadike malo manj poznanega jagodičevja, sadnega drevja in zelišč, ki imajo številne zdravilne lastnosti, so nezahtevne za vzgojo in primerne za ekološko pridelavo. Je tudi soustanovitelj prvega nasada goji jagod v Sloveniji, pisec številnih člankov v vrtnarskih revijah, ter izvajalec predavanj in delavnic o negi in vzgoji rastlin.

 

Rastline iz naše ponudbe

   

Aronija Asimina
Aibirska borovnica Šisandra
Stevija Goji jagode

 

 

ostala ponudba

Vaš nakup

Vaša košarica je prazna

Na vrh

Copyright © 2015. Eksotična vrtnarija Zeleni zmaj