logo

 

IŠČETE KAJ ZDRAVEGA IN DRUGAČNEGA?

 

V ponudbi vrtnarije Zeleni Zmaj najdete jagodičevje, sadno drevje in nekatere druge, manj znane zdravilne rastline. Zlasti jagodičevje vzgajamo sami, kar zagotavlja, da so rastline odporne in prilagojene na naše podnebje.

 

Nimate izkušenj z vzgojo rastlin? Nimate vrta, ampak le balkon ali teraso? Prednost rastlin v naši ponudbi je, da je sajenje in vzgoja nezahtevna in primerna tudi za tise, ki imate manj časa. Z veseljem vam svetujemo, kako skrbeti za rastline, ter katero rastlino izbrati glede na velikost vašega vrta, balkona ali terase. 

 

Kontakt: luka.kuznik@gmail.com ali Luka:  051 -344 - 033  (vsak dan od 8:00 - 20:00)

 

 

Kje se nahaja vrtnarija Zeleni Zmaj?

 

Naše sadike se nahajajo v neokrnjeni naravi Bele krajine. Prostor si delimo rastline, race indijske tekačice, par mačkov, želvovinasta muca Uma, številne ptice, iz bližnjega gozda pa nas včasih pozdravijo srnice in še bi lahko naštevali. Včasih nas obišče tudi sosedova psička Meda.

 

Kakšen je delovni čas vrtnarije?

 

Prodaja sadik ne poteka kot v klasični vrtnariji, temveč preko spleta ali na sejmih. Na spletnih straneh redno objavljamo podatke, kje in kdaj smo prisotni. Po dogovoru je možen obisk vrtnarije.
Klice sprejemamo vsak dan od 8:00 – 20:00.

 

Kako lahko kupim rastline?

 

V ponudbi imamo rastline opisane na naši spletni strani. Rastline lahko naročite preko telefona (Luka – 051 344 033), preko naše spletne strani ali preko maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Ob opisu vsake rastline je tudi možnost naročila rastline, ki jo enostavno dodate v košarico, vnesete vaše podatke in oddate naročilo.

 

Kje lahko prevzamem rastline?

 

Naročene rastline lahko prevzamete:
• v pomladni sezoni ob nedeljah od 9h do 14:30h pred City parkom v Lj.
• po pošti (plačilo po povzetju, predračunu), dostavna služba GLS
• po dogovoru je možen prevzem v sami vrtnariji

V nedeljo bomo v Ljubljani in bi rastline prevzeli pred City parkom. Ali je nujno predhodno naročiti oziroma rezervirati rastline?
Ker je povpraševanje zelo nepredvidljivo, vam priporočamo, da rastline predhodno rezervirate.

 

Ali bo na sejmu Flora možen nakup rastlin?


Da, na sejmu Flora bomo izvajali svetovanje in prodajo. Tudi v tem primeru vam priporočamo predhodno rezervacijo želenih rastlin.
Kako lahko plačam rastline?
Rastline plačate v gotovini ob samem prevzemu. Možno je tudi plačilo po predračunu. Plačilo s plačilnimi karticami žal zaenkrat še ni možno.

 

Ali cene na spletni strani vključujejo DDV?

 

Vse cene na spletni strani so navedene v evrih (EUR) in so končne cene za vas. Ker nismo zavezanci za davek na dodano vrednost (DDV), le tega v cenikih, ponudbah, predračunih, računih in ostalih dokumentih ne navajamo in ga tudi ne zaračunavamo. Navedene cene ne vsebujejo stroškov pošiljanja.

 

Kako je z reklamacijami?


Pri sadikah kupljenih spomladi 2013, upoštevano reklamacije do junija 2013.
Ali lahko pošljete rastline po pošti?
Po pošti ali dostavni službi GLS lahko pošljemo vse rastline. V tem primeru je plačilo po povzetju ali predračunu.

 

Ali lahko vrnem kupljeno rastlino?

 

Po Zakonu o varstvu potrošnikov ima kupec pri nakupu po pošti pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. V kolikor bi se zgodilo, da želite vrniti rastlino, nas prosim obvestite na telefon 051 344 033 ali na elektronski naslov: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Kupec mora blago vrniti podjetju najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu (stroške pošiljanja nosi kupec). Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini.


Kakšni so stroški pošiljanja po pošti?


Pošiljanje po pošti izvajamo po principu 'plačilo po povzetju' in sicer po ceniku Pošte Slovenije za poslovne pakete. Cena za paket 2 kg z odkupnino je cca 4,60 eur in je odvisna od teže in dimenzije paketa. Možno je tudi plačilo po predračunu. Dostavlajmo tudi z dostavno službo GLS (dostava cca od 3,5-6 eur).

 

Kdo upravlja vrtnarijo Zeleni Zmaj?


Vrtnarijo Zeleni Zmaj upravlja podjetje BioL, kmetijsko svetovanje in prodaja, Luka Kužnik s.p.
Matična številka: 3883833000
Davčna številka: 94805318
TR Delavska hranilnica : SI56 6100 0000 4613 376
Sedež podjetja: Gradac 6c, 8332 Gradac
Telefon: 00386 51 344 033
El. pošta: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Rastline iz naše ponudbe

   

Aronija Asimina
Aibirska borovnica Šisandra
Stevija Goji jagode

 

 

ostala ponudba

Vaš nakup

Vaša košarica je prazna

Na vrh

Copyright © 2015. Eksotična vrtnarija Zeleni zmaj